Bali – Folyt. köv.

Az elmúlt két hónapban csendben voltam, figyeltem, tapasztaltam az itthoni Külső-Belső Valóságot. Valóban új szemmel tudtam látni, új erővel láttam a munkához, próbáltam Kelet varázslatos tanításait továbbvinni az életemben. Próbáltam visszatérni az itthoni keretek közé is, boldog voltam, hogy a családommal, barátaimmal újra találkozhatom. Egy csendes helyre költöztem, elcsendesedtem, vártam, hogy leülepedjenek bennem az elmúlt hónapok tapasztalatai. Sokat gondolkodtam azon, hogy hogyan teremtődik saját sorsunk. A mondás szerint, mindenki a maga sorsának a kovácsa, de persze kívülről is jönnek tényezők, melyek erőteljesen alakíthatják. Néha úgy tűnik, még a külső tényezőket is valahogy mi magunk vonzzuk be, csak nem hisszük, nem vagyunk tudatában annak, hogyan csináljuk. Épp ezért lenne fontos, hogy jobban tisztában legyünk a Teremtés mágiájával.

A kovács is Alkotó Ember, egyfajta Művész, mint mindenki, az életben. Ha művészek vagyunk, akiknek az életük az alkotásuk, akkor miért ne alkotnánk meg a legjobb történetet, mely a lelkünk mélyéből íródik?

tükörbe meredveTényleg… mi lenne a lelked számára a legjobb folytatás, mely jelenedből a jövőd felé kanyarog? Ezt a kérdést tettem fel én is magamnak alig több, mint egy évvel ezelőtt. A lelkem mélységéből érkező válasz egy kaput nyitott ki, ráléptem egy útra, mely ma is vezet, visz tovább, hetedhét határon túlra. Létezik belső vezetettség, mely nem azonos a gondolataink általi irányítottsággal. Nem titok, hamarosan visszatérek Balira, mert az utam erre visz. Úgy sejtem, sokára térek újra haza.

Buddha és rizsteraszÁm indulásom előtt még van egy tartozásom felétek, melyről nem tudtam eléget írni idáig, így most valami mást ajánlok. A blogomban próbáltam megosztani tapasztalataimat a Láthatatlan Világ működéséről, és Bali sziget tanításairól. A jövőben is így fogok tenni. De van, amit nem tudtam kifejezni a blogon keresztül. Például, hogy a Művészetek és Istenek Szigete mennyire felerősíti az Alkotás és a Láthatatlan Világ kapcsolatát. Van egy határ, amin túl már nem lehet szavakba önteni az alkotásban rejlő varázserőt, mely akár Sorsod Teremtésének mágiáját is magában rejti. Beszélni nehéz erről, de megtapasztalni könnyű. Szeretnék egy lehetőséget felkínálni azoknak, akik erre hívást éreznek.

Mit szólnál egy hétvégéhez a nyár végén, amikor még a városi levegő helyett felszívhatnád magadat Szabadsággal, Természettel, Harmóniával, Kreatív Energiával, mely hosszútávon hatással lesz napjaidra, talán még sorsod alakítására is?

Alkoss a Szabadban, Töltődj és Teremts a Balaton-Felvidéken! /2014.aug.22-24/

Nem csak pihenni, játszani, de Teremteni  is hívlak. Az én életem változását is kreatív, teremtő gondolatok és érzések megszületése indította be. Kiléphetsz az Élet Komolyságából, a Lét Könnyűségében kreatív energiád ereje is megsokszorozódik!

Ezt a programot kizárólag a blogom olvasóinak szeretném elsősorban felajánlani, és köszönöm, hogy ilyen sokan olvastatok idáig is. A figyelmetek nagy megtiszteltetés számomra. 🙂

Ilyen perspektívák várnak rád a helyszínen, Mindszentkállán:

HegyestűÍgy néz ki a program dióhéjban, melyet kikapcsolódásképpen is megélhetsz, de saját életed alakításába is belefordíthatsz:

 • augusztus 22. péntek: megérkezés 12.00 és 15.00 óra között, kötetlen ráhangolódás a tájra, egymásra; 3 órás inspirált alkotói sajátélmény (írhatsz, festhetsz, agyagozhatsz). Jó idő esetén esti tűzrakás; vacsora és a nap zárása a tűznél. Éjszakai fekvőhely választható fedett teraszon a csillagos-holdas éjszakában vagy hangulatos, egy légterű tetőtérben.
 • augusztus 23. szombat: Romantikusok végignézhetik a Nap ébredését, fürödhetnek a harmatban. Felkelő napA lustálkodókat a reggeli kávé illata ébreszti. Reggeli. Délelőtti alkotó-teremtő sajátélmény;  Ebéd és Belső utazás, mely egy órás sziesztában folytatódik a szabadban; Délutáni kreatív sajátélmény – fantázia inspiráló gyakorlatok és a teremtő képzeletet megtornáztatása, mely saját élettémádhoz kapcsolódik; Vacsora után alkotás a sötétben – intuitív energiád meghívása.
 • augusztus 24. vasárnap: Ébredés, reggeli, az élmények összességéből továbbvezető Út megalkotása. Csoportzárás. Déli snack után még lesz lehetőségük az arra vágyóknak a Balaton vizében megfürödve útra kelni.A részletekről és egyéb körülményekről névreszólóan küldök tájékoztatást. Aki érzi magában a hívást, ezen az e-mail címen moni@lelekmuvesz.hu vagy telefonszámon tud érdeklődni: 30-221-8090.

 

 

Reklámok
Kategória: Élet
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Bali – Folyt. köv. bejegyzéshez

 1. Biszku Zsuzsa szerint:

  Kedves Mónika,
  szeretném,ha tudnád,hogy egyik nagy álmom,egyszer eljutni Balira.Örülök,hogy Neked már sikerült és mész újra……,kívánom,hogy érezd Magad nagyon jól és az utazás segítsen továbblépegetni spirituális utadon :-),

  szeretettel ölel:Biszku Zsuzsa

  • manioka13 szerint:

   Köszönöm Zsuzsa, én sosem gondoltam, hogy Balira szeretnék menni, nem volt az álmaim között… egészen addig, amíg rá nem döbbentem, hogy ezt kell tennem. Az út pedig kinyílt, amint meghoztam a döntést. 🙂 Néha el kell engedni egy-két dolgot, és átcsoportosítani az erőket ahhoz, hogy valóra válhassanak az álmok. Szívből kívánom, hogy váljon valóra az álmod!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s